Alapképzés –

Luxus és divatipari menedzsment

Összefoglaló

  • Időtartam:
  • Helyszín:
    Budapest
  • Jelentkezési díj:
  • Jelentkezés:
Felvételi tudnivalók
Ez a szak neked szól

Ha érdekel a divat, a jelmez-, a textil, a minta- és a kiegészítő tervezés, a kreatív kísérletezés és alkotói önkifejezés, nálunk a helyed. Ha csapatmunkában is ki tudod bontakoztatni elképzeléseidet, ha érdekel a kísérletezés és választott területed jövője.

Válassz minket ha

Szeretnél gyakorlatias tudást. Iskolánk 2006-ban jött létre és célul tűzte ki a divattal kapcsolatos francia művészeti felsőoktatás megjelenítését Magyarországon.

hogyan épül fel a programunk?

Budapesti iskolánkban jelenleg nem indítunk mesterképzést. A hallgatóknak lehetősége van a francia Modart International Paris anyaiskolánknál tovább tanulni, hogy megszerezzék az RNCP7-es szintű “Manager International en Industries du Luxe et de la Mode” francia állam által akkreditált diplomát. 


A Modart International Hungary hallgatóinak segítséget nyújtunk a mesterszakos jelentkezéshez és a felvételi procedúrához. 

Ha Budapesten szeretnél továbbtanulni, akkor ajánljuk figyelmedbe a KREA Design Iskola divat szakos mesterprogramjait.

Hol fogsz tudni elhelyezkedni?
Mik a felvételi követelmények
tudnivalók a francia diplomáról
Bachelor
Nincs mutatható tartalom
Bachelor+
Nincs mutatható tartalom
Master
Nincs mutatható tartalom
ismerd meg az rncp rendszerét
Karrierlehetőségeid a diplomát követően
Tandíj a 2022/23 tanévben

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

A fakultatív francia nyelvoktatás díja
12 hét, heti 4 óra
80 000 Ft
tantárgyak
Első év
divatmarketing
értékesítési technikák
Második év
Jelenleg nincsenek tantárgyak megadva.
Harmadik év
Jelenleg nincsenek tantárgyak megadva.
Negyedik év
Jelenleg nincsenek tantárgyak megadva.
No items found.
Osztályzási rend
Tudj meg még többet

mi történik a Modartban?

Összes blogposzt
Jelenleg nincs megjeleníthető kapcsolódó blog tartalmunk.

ők is erre a szakra jártak

Összes alumni
Jelenleg nincs a szakhoz kapcsódó diákunk.
Összes alumni

szétnéznél a többi szakunk között is?

BA
Divattervezés

A Mod’Art International Budapest négyéves magas színvonalú alapprogramjában résztvevő hallgatóink átfogó, nemzetközi tudásra tesznek szert a divattervezés területén. Kimagasló színvonalú ismereteket halmoznak fel, amely a párizsi szemléletnek, a francia oktatási programnak és a hazai, nívós oktatói gárdának köszönhető.

tovább olvasok
BA
Divatkommunikáció

Divatkommunikáció kurzus célja, hogy olyan transzmédiás kommunikációs szakértőket képezzünk, akik elsősorban a divatipar szerelmesei, de a nagyon komoly kommunikációs és menedzsment szerteágazó ismereteinek köszönhetően, megállják helyüket a különböző kommunikációs és reklámügynökségek kreatív csapatában is.

tovább olvasok
BA
Divatmenedzsment

Divatmenedzsment 3 vagy 4 éves képzése azoknak szól, akiknek szenvedélye a divat, azonban nem tervezőként képzelik el magukat, hanem a fashion világ business oldala mozgatja meg őket.

tovább olvasok
Egyéb képzés
Francia szabászat

A képzésen a hallgatók a francia szabászat legalapvetőbb és tradicionális technikáit sajátítják el magas színvonalon magyar szakemberektől. A kurzuson részt vevők megtanulják a hagyományos Moulage technika alkalmazását, azaz a szabóbabán történő szabásminta készítést és ruhaformák kialakítását. Emellett a hallgatók birtokába kerül a Müller-féle szabászati rendszer is.

tovább olvasok