Alapképzés –

Luxus és divatipari menedzsment

Összefoglaló

 • Időtartam:
 • Helyszín:
  Budapest
 • Jelentkezési díj:
 • Jelentkezés:
Felvételi tudnivalók
Ez a szak neked szól

Ha érdekel a divat, a jelmez-, a textil, a minta- és a kiegészítő tervezés, a kreatív kísérletezés és alkotói önkifejezés, nálunk a helyed. Ha csapatmunkában is ki tudod bontakoztatni elképzeléseidet, ha érdekel a kísérletezés és választott területed jövője.

Válassz minket ha

Szeretnél gyakorlatias tudást. Iskolánk 2006-ban jött létre és célul tűzte ki a divattal kapcsolatos francia művészeti felsőoktatás megjelenítését Magyarországon.

hogyan épül fel a programunk?

Budapesti iskolánkban jelenleg nem indítunk mesterképzést. A hallgatóknak lehetősége van a francia Modart International Paris anyaiskolánknál tovább tanulni, hogy megszerezzék az RNCP7-es szintű “Manager International en Industries du Luxe et de la Mode” francia állam által akkreditált diplomát. 


A Modart International Hungary hallgatóinak segítséget nyújtunk a mesterszakos jelentkezéshez és a felvételi procedúrához. 

Ha Budapesten szeretnél továbbtanulni, akkor ajánljuk figyelmedbe a KREA Design Iskola divat szakos mesterprogramjait.

Hol fogsz tudni elhelyezkedni?
Mik a felvételi követelmények
tudnivalók a francia diplomáról
Bachelor
No items found.
Bachelor+
No items found.
Master
No items found.
ismerd meg az rncp rendszerét
Karrierlehetőségeid a diplomát követően
Tandíj a 2022/23 tanévben
 • BA 1. tanév
  550.000 Ft + 600 EUR/ félév
 • BA 2. tanév
 • BA 3. tanév

A fakultatív francia nyelvoktatás díja
12 hét, heti 4 óra
80 000 Ft
tantárgyak
Első év
divatmarketing
értékesítési technikák
Második év
Jelenleg nincsenek tantárgyak megadva.
Tudj meg még többet

mi történik a Modartban?

Összes blogposzt
Jelenleg nincs megjeleníthető kapcsolódó blog tartalmunk.

ők is erre a szakra jártak

Összes alumni
Jelenleg nincs a szakhoz kapcsódó diákunk.
Összes alumni

szétnéznél a többi szakunk között is?

BA
Divattervezés

A Mod’Art International Budapest négyéves magas színvonalú alapprogramjában résztvevő hallgatóink átfogó, nemzetközi tudásra tesznek szert a divattervezés területén. Kimagasló színvonalú ismereteket halmoznak fel, amely a párizsi szemléletnek, a francia oktatási programnak és a hazai, nívós oktatói gárdának köszönhető.

tovább olvasok
BA
Divatkommunikáció

Divatkommunikáció kurzus célja, hogy olyan transzmédiás kommunikációs szakértőket képezzünk, akik elsősorban a divatipar szerelmesei, de a nagyon komoly kommunikációs és menedzsment szerteágazó ismereteinek köszönhetően, megállják helyüket a különböző kommunikációs és reklámügynökségek kreatív csapatában is.

tovább olvasok
BA
Divatmenedzsment

Divatmenedzsment 3 vagy 4 éves képzése azoknak szól, akiknek szenvedélye a divat, azonban nemtervezőként képzelik el magukat, hanem a fashion világ business oldala mozgatja meg őket.

tovább olvasok
Egyéb képzés
Francia szabászat

A képzésen a hallgatók a francia szabászat legalapvetőbb és tradicionális technikáit sajátítják el magas színvonalon magyar szakemberektől. A kurzuson részt vevők megtanulják a hagyományos Moulage technika alkalmazását, azaz a szabóbabán történő szabásminta készítést és ruhaformák kialakítását. Emellett a hallgatók birtokába kerül a Müller-féle szabászati rendszer is.

tovább olvasok