Szabó-Kata Kamilla

A Modartos éveimet imádtam, nagyon sokat tanultam és fejlődtem a 3 év alatt. A barátságokon és a tapasztalatokon kívül amikre szert tettem társult mellém az a tudás, amit szakmailag mindig tudtam kamatoztatni.

Az iskola befejezése után 1 évig dolgoztam az Oyshoban a Fashion Streeten a Flagship Storeban a manageri csapatban. Aztán eltöltöttem az Andrássy úton 1,5 évet egy luxus kozmetikai termékeket forgalmazó cégnél ahol a VIP részleget vezettem és a kozmetikai csapatomat irányítottam. Volt egy gyors visszatérésem a kereskedelembe a Mom Parkban vezettem az Intimissimit, majd megnyitottam az Etele Plazaban az Intimissimi üzletet és azt vezettem. Az egy nagyon izgalmas periódus volt, ahol egy teljesen új bevásárlóközpontban rakunk össze egy üzletet a nyitásra. Jelenleg egy másik termékvonalon indultam el és vett egy új kanyart a pályám, most ugyanis a Bestillo pálinkának és a Mrs Millicent ginnek vagyok a Brand Managere.

érdekelne téged is ez a szak?

Divatmenedzsment 3 vagy 4 éves képzése azoknak szól, akiknek szenvedélye a divat, azonban nem tervezőként képzelik el magukat, hanem a fashion világ business oldala mozgatja meg őket.

Tovább a szakleírásra