modart iskola

tudj meg minden részletet az iskolánkról, általunk képviselt értékekről

Miben különbözünk más iskoláktól?

Francia szemlélet és tananyag

Iskolánk Magyarországon egyedüli képviselője a francia a Modart International Paris-nak. A párizsi anyaiskola biztosítja a francia szemléletet és oktatási struktúrát. Kiváló oktatóink szorosan együttműködnek a párizsi anyaiskola kollégáival.

Azonnal hasznosítható gyakorlatias ismeretek

A Modart International Budapestnél fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink már a szakmai gyakorlatuk ideje alatt értékes tagjává váljanak a munkahelyi csapatnak, ezért oktatási programjainkban valós piaci helyzetekre reagálva adjuk át a tudást és ennek megfelelő gyakorlati feladatokat a diákoknak.

Tanáraink gyakorló szakemberek

Minden oktatónk kiváló szakember, hazánkban és nemzetközileg is elismert szakmabéliek. Állandó tanári csapatunk mellett hazánk vezető designer-ei is részt vesznek a képzésben, mint vendégelőadók.

Nemzetközi lehetőségek

Iskolánk a Modart International iskolahálózat tagja, a hallgatóinknak lehetősége van bármikor folytatni tanulmányaikat anyaiskolánkban, a Modart International Paris-ban.

Divatmenedzsment

Magyarországon először a Modart International Budapest-nél alapítottuk meg és indítottuk el a Divatmenedzsment szakot, melyen a divatipar üzleti részét erősítő szakembereket képzünk.