modart iskola

tudj meg minden részletet az iskolánkról, általunk képviselt értékekről
Bemutatkozás
Igazgatói hitvallás
Diploma

mit kell tudnod az RNCP rendszerről?

A nemzetközi Mod'Art divatiskola-hálózat magyar tagozata vagyunk. Párizs egyik élvonalbeli divatiskolájának tananyagát tanítjuk. A Mod'Art a divat és a luxus világában elismert francia know-how-t nyújt. A Mod'Art International Hungary az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol francia szemlélet és tananyag szerint tanulnak a diákok. Iskolánk 2006-ban jött létre és célul tűzte ki a divattal kapcsolatos francia művészeti felsőoktatás megjelenítését Magyarországon.

Magyarországon egyedülálló Divatmenedzsment pogramunkat azoknak ajánljuk, akik a divat területén marketinggel, kereskedelemmel, gyártással, beszerzésel szeretnének foglalkozni. A divatipar jövőbeni irányítóit képezzük.

A Divattervezés program célja megtanítani hallgatókat öltözékek és kiegészítők tervezésére, figyelembe véve egy-egy márka stílusát és imázsát. Megtervezik saját kollekciójukat, elkészítik a prototipusokat és részt veszen azok promóciójában. A hallgatók a 3. év végén egy Mod'Art Fashion Show keretében mutatják be alkotásaikat. Az ötödik év végén a hallgatók létrehozzák saját márkájukat, amelyet saját showroomban mutatnak be.

A főiskolai szintű képzések mellett egyéb divatszakmai programokat is indítunk. Magyarországon egyedülálló kezdeményezésünk Divatkommunikáció program, amelynek célja a divatipar szenvedélyes közvetítőinek képzése. Ez a program vizuális, művészeti, trend és termékismeretek alapján olyan kommunikációs ismereteket nyújt, amelyek segítségével a hallgató azonnal reagál a divat gyorsan változó kihívásaira, kommunikációs stratégiát fogalmaz, weboldalt tart fenn és közösségi hálózatokra animált tartalmakat, fényképeket videókat tesz fel.

2007-ben elindítottuk esti tagozatos Stylist oktatási programunkat. Azóta egyre több iskola követ bennünket hasonló tartalmú programokkal. Magyarországon egyedülálló a Francia szabászat képzésünk is, amely során a résztvevők a Moulage és a Müller féle modellező technikák megismerésével sajátítják el a szakma titkos fogásait.