Nemes Mara a Mod'Art International Hungary új főigazgatója

A Krea Design Iskola alapító-igazgatója lett a Mod'Art új főigazgatója

Nemes Mara a Mod'Art International Hungary új főigazgatója

A Krea Design Iskola alapító-igazgatója lett a Mod'Art új főigazgatója

Ez a tanév sok pozitívumot hozott magával, hiszen több újítást is bevezettünk főszakjainkon, illetve rövid kurzusainkon, de mindezeken felül iskolánkban egy új korszak kezdődött, mely új főigazgatónk érkezésével indult.

Örömmel adjuk hírül, hogy a Mod’Art International Hungary új főigazgatója Nemes Mara, a KREA Design Iskola alapító-igazgatója lett.
Mara neve sokak számára ismerős lehet, hiszen immáron 25 éve vezeti sikeresen a KREA Design Iskolát és nívós tanári csapatával neveli ki az ország magasan kvalifikált tervezőit, kreatívjait a design számos területén.

Nemes Mara személye iskolánk előtt új lehetőségek kapuit is megnyitja, mert általa a Mod’Art és a KREA sajátos együttműködését is lehetővé teszi és a két iskola szakmailag bizonyított csapata együttesen adja át a francia és magyar szellemiséget, szakmai tudást és gondolkodást hallgatóinknak.

A Mod’Art International Hungary különlegességét adó francia szellemiség és oktatási struktúra továbbra is iskolánk alappillérét képezi, azonban Főigazgatónk törekvéseivel és reformjaival a párizsi anyaiskolánkkal is még szorosabbra fűzzük a kapcsolatot. Emellett Mara továbbra is együtt dolgozik iskolánk oszlopos tagjaival, Horváth Szilviával a Divattervezés szak tanszékvezetőjével, valamint Szentesi Rékával, a Divatmenedzsment szak tanszékvezetőjével. Divattervezés szakunk tanári gárdáját fogja erősíteni Anda Emília divattervező, mint vezető szaktanácsadó.

Nemes Mara a KREA-ban is megteremtette azt az innovatív teret, melyet áthat a konceptuális gondolkodás és ahol szabadon járhat a kreatív alkotó erő. Mara a Mod’Art International Hungary esetében is egy olyan inspiráló közeg biztosításán dolgozik, ahol diákjaink megtalálhatják saját alkotói hangjukat, a legjobbaktól leshetik el a szakma rejtelmeit, a piacképes tudást és tanulmányaik végén büszkén öregbítik tovább iskolánk hírnevét.

Megosztás

ezek is érdekelhetnek

2022-03-08

Modart+: Interjú az ABODI Challenge harmadik győztesével, Szarka Nórával

A Modart+ keretein belül az ABODI Challenge harmadik nyertesével, Szarka Nórával beszélgettünk.

tovább olvasok
2022-02-22

Modart+ Interjú Gedeon Dalmával

Ebben az interjúban az ABODI Challenge másik nyertesével Gedeon Dalmával beszélgettünk.

tovább olvasok
2022-02-18

Modart+: Interjú divattervezés szakos hallgatónkkal, Hirviniemi Henivel

tovább olvasok