Nemes Mara a Mod'Art International Hungary új főigazgatója

A Krea Design Iskola alapító-igazgatója lett a Mod'Art új főigazgatója

Ez a tanév sok pozitívumot hozott magával, hiszen több újítást is bevezettünk főszakjainkon, illetve rövid kurzusainkon, de mindezeken felül iskolánkban egy új korszak kezdődött, mely új főigazgatónk érkezésével indult.

Örömmel adjuk hírül, hogy a Mod’Art International Hungary új főigazgatója Nemes Mara, a KREA Design Iskola alapító-igazgatója lett.
Mara neve sokak számára ismerős lehet, hiszen immáron 25 éve vezeti sikeresen a KREA Design Iskolát és nívós tanári csapatával neveli ki az ország magasan kvalifikált tervezőit, kreatívjait a design számos területén.

Nemes Mara személye iskolánk előtt új lehetőségek kapuit is megnyitja, mert általa a Mod’Art és a KREA sajátos együttműködését is lehetővé teszi és a két iskola szakmailag bizonyított csapata együttesen adja át a francia és magyar szellemiséget, szakmai tudást és gondolkodást hallgatóinknak.

A Mod’Art International Hungary különlegességét adó francia szellemiség és oktatási struktúra továbbra is iskolánk alappillérét képezi, azonban Főigazgatónk törekvéseivel és reformjaival a párizsi anyaiskolánkkal is még szorosabbra fűzzük a kapcsolatot. Emellett Mara továbbra is együtt dolgozik iskolánk oszlopos tagjaival, Horváth Szilviával a Divattervezés szak tanszékvezetőjével, valamint Szentesi Rékával, a Divatmenedzsment szak tanszékvezetőjével. Divattervezés szakunk tanári gárdáját fogja erősíteni Anda Emília divattervező, mint vezető szaktanácsadó.

Nemes Mara a KREA-ban is megteremtette azt az innovatív teret, melyet áthat a konceptuális gondolkodás és ahol szabadon járhat a kreatív alkotó erő. Mara a Mod’Art International Hungary esetében is egy olyan inspiráló közeg biztosításán dolgozik, ahol diákjaink megtalálhatják saját alkotói hangjukat, a legjobbaktól leshetik el a szakma rejtelmeit, a piacképes tudást és tanulmányaik végén büszkén öregbítik tovább iskolánk hírnevét.

Megosztás

ezek is érdekelhetnek

2021-12-19

Nyílt nap és tárlatvezetés a Modart International Budapest-nél!

Január 8-án a Modart International Budapest ismét megnyitja kapuit az érdeklődők előtt!

tovább olvasok
2021-12-19

ABODI Challenge x Modart International Budapest

Magyarország egyik vezető designere, Abodi Dóra az ABODI Challenge-dzsel színesítette második évfolyamunk tanmenetét.

tovább olvasok