MY WARDROBE: Hogyan légy saját magad stylistja?

Jelentkezési határidő:
Kezdés:
Jelentkezem

Kurzus információk

Leírás

 1. alkalom:
  Saját testünk színtípusai, formái: öltözködéshez ajánlott színek, testalkatokhoz ajánlott formák Ismerd meg az egyének színtípusait, testalkatait! Sajátítsd el saját testalkatodhoz, színtípusodhoz illő legmegfelelőbb formákat, színeket, frissíts öltözködési stílusodon.
 2. alkalom:
  Saját testünk színtípusai: sminktanácsadás Mely színek állnak neked a legjobban? Hogy sminkeld magad? Egy tökéletes megjelenés nem csak egy jó szettből áll, hanem a megfelelő smink is nélkülözhetetlen hozzá! Tanuld meg mely termékeket, színeket használd, hogy a megjelenésedből kihozd a maximumot.
 3. alkalom:
  Ruhatár és Gardrób rendezés: saját ruhatár átrendezése, egy alap ruhatár kialakítása Szervezd át saját ruhatáradat színtípusodnak, alkatodnak megfelelően! Megmutatjuk, hogy hogyan alakíts ki egy praktikus és jól használható alap ruhatárat a saját gardróbodból kiindulva.
 4. alkalom:
  Personal Shopping: az üzletek aktuális kínálatából saját stílus felmérés Stylistunk segítségével tanuld meg, hogy hogyan térképezd fel az üzletek aktuális kínálatát, sajátítsd el, hogy neked személy szerint mely darabok, formák és színek állnak jól! Tanuld meg hogyan kerüld el a felesleges ruhavásárlást, hogy az aktuális kínálatnak megfelelően a saját stílusod szerint öltözködj!
 5. alkalom:
  Saját divatfotó készítése A tanultak alapján lehetőséged nyílik arra, hogy elkészítsd saját magad divatfotójának stylingját! Kamatoztathatod a nálunk tanult smink, styling, szín és testalkat ismereteidet, mi pedig biztosítunk egy divatfotóst, aki profi képet készít rólad! Próbáld ki milyen egy divatfotózás, lepd meg magad egy egyedi divatfotóval!

Kurzus díja

Időpontok/ Helyszín

Kezdés a jelentkezők számától függően